WHO I LIKE TO CALL MY BANANA



- Jag gillar den här männskan väldigt mycket.


I LIKE MY SMOOTHIE-AFTERNOONS IN THE SUN WITH MUSIC STREAMING OUT OF THE SPEAKERS AND GIGGLING TO THE SCREEN

-Jag vet att bilden är tagen inomhus, men det är för (?) ljust ute.

Att komma hem och finna att det är tjugofyrakommatvå grader celisuis ute är minsann inget man klagar över. Inte heller oklara kommentarer. Eller delikata smoothies. Eller att man inte ser klokt när man kommer in för att fylle på glaset.
Vad man däremot klagar över ar att B2 har bra kontakt med sina grannar och äter middag där så att vi inte kan hänga. Klaga.

MIXING COLOURS AND LONGING FOR THE SUMMER

- Nöjd brud med tvåfärgad (?) smoothie.

Sämre eftermiddagar har man helt klart haft. Blåbärssmoothie med egenvikt paraply (?!) och Maggio's nya ur hörlurarna ute i solen. Fem av fem toasters, plus kanterna.
Nu ger jag mig av till någon filmsak med min systers klass. Tycker det är jätte kul att tjejerna i hennes klass tycker att jag är FETT cool. Känns ganska bra att gå in där sådära småtrashig som alltid och typ, äga?
Nej, jag skämtar inte alls....

IT'S LIKE... COLOURS. EMOTIONS. THOUGHTS. AND EMPTINESS. ALL IN ONE SIMPLE PICTURE.

- Kanske min absoluta favoritbild.

Om man kan fånga regnbågen så klarar man allt.

THERE'S A LIGHT OVER AT THE FRANKENSTEIN LANE

Ansiktsboken har sina ljusa stunder den med.

I CAN ONLY SHOW MY LIVING LIFE THROUGH OTHER PEOPLE'S CAMERA LENSES

- Fina brudar vid mina sidor. Bild från B2.

Jag hade inte klagat om jag hade fått spendera förmiddagen såhär. Fast. Det bliv småchilligt häng med Foj, så jag kunde helt klart ha haft det värre.
Hemskt vad jag uppar idag då.

I'M READY TO DIE, I DID IT

- bild av B2. Jag är extremt dålig på att ta med kameran. Note to self?

På lovet lyckades jag med att uppfylla ett seriöst mål i livet, att gå ner i brygga. Det var samma kväll/natt som denna bild fångade detta misslyckade försök. Sen i vilket tillstånd jag befann mig i när jag faktiskt klararde det ska vi inte tala om.

WHAT HAPPENED? I THOUGHT THIS WAS AN EVERLASTING DREAM.

Middag med mormor, morfar och farmor här hemma. Gammelsnack och serveringsslaveri. Så ska det väl vara, antar jag, de unga får springa? Nu: T och macaron, och om fem, marsch i säng. Lovet, det underbara, är över och skolan börjar med svenska, yes. Håkan H, precis vad jag behöver en tisdagsmorgon efter tio dagar ledighet. Det och Grekiska draman om kung Oidipus. Fint.

MY TINY SUMMERHOLIDAY IS ALMOST OVER, PUT WHAT'S GOOD WILL LAST, IT'S ONLY A FEW WEEKS LEFT. MANAGE.

- Fin/underbar kväll i sköna männskors sällskap.
Bild av Ama, efter hon hoppat ner en och en halv meter och brutit foten.

Kvällarna och nätterna och dagarna på detta underbara mini-sommarlov har spenderats i bästa möjliga sällskap. Nya männskor, vissa bättre än andra. Jag kan aldrig vara tyst och Stefan Holm är under etthundraåttiosex centimeter. Så är det. Grillkvällar och bra sömn. Blåsippor och kaffe. Mycket, mycket skratt och träningsvärk i tre dagar. Och tummen upp till att låna andra syskons kläder. Först Joss systers tisha, och sedan B2's brors tröja. Och strumpor. Det är bra när garderoberna tar slut.
Synd att det blir kallt om kvällarna bara.

PLAYING COOL IN THE SUN COLLECTING FRECKLES

De senaste dagarna har jag spenderat i fina människors sällskap. Blandade männsikors sällskap. Nya människors sällskap. Bra, helt enkelt. Försökt att minimera mina uttalanden till tre ord i minuten och lärt mig gå ner i brygga. Mitt livsmål är härmed avklarat.

COLOURS AND NICE WEATHER IN APRIL

- Herre min gud, inte en cambild?!

Fin frukost klockan ett. Fin dag på Kanalen. Fin sol på himlen. Fint spel i kubbet. Fint häng. Fint. Helt enkelt.

READING BUT NOT TAKING IT IN

- Taggar naturrkunskapsprov, utan en aning om vad det är man ska kunna egentligen.
Jag får leva på kolringarna.

Har lagt till mig med så dåliga vanor. Att dricka T och äta macarons varje kväll. Att sitta uppe till halv ett och "plugga" (läs: spendera lite för många timmar i ansiktsbokens chatt). Men några bra vanor har faktiskt också fått plats. Jag är glad och hög på vårkänslorna. Jag har cyklat tre kilometer till bussen VARJE dag, och för det mesta samma strecka två gånger till (totalt: tre gånger om dagen då, så har jag klargjort för det). OCH jag hat tränat p friskis tre gånger på fyra dagar. Hurtig männska.
Imorgon blir det skänt häng med ma, Maja och Sara, småfint där. Klockan.
Same procedure as last weekend? Same procedure as every weekend!
Och körsbäret på gräddet på moset är ju att det faktiskt nalkas ett påsklov.

RETARDED

- Borta?

Mysig dag idag. Två lektioner = två prov. Men jag flummade bort det. Så galet bra är jag. Men det brukar lösa sig. Det är ju inget man kan göra åt det nu.
Och man ska inte träna med Foj för hon är alldeles för bra på att övertala henne att det är skönare att hänga på Statoil. Japp. Småfint det där.

LOTS OF WORDS BUT NO IMAGES

Jag börjar halv tolv. Men eftersom att jag bor i en håla mitt ute i ingenstans så var jag ändå tvungen att gå upp klockan åtta och med hemska magsmärtor ta bussen in till stan vid nio. Hatar. Så juust nu hänger jag på Biblioteket (ja, vi har såna på Gotland också) och planerar att ha kvar min rumpa här i några kvartar till samtidigt som jag "läser på" min spanska Presentation om Greta Garbo. Småfint skulle jag vilja kalla det. Eller inte. Men det är så man får göra det. Från och med nu så blir det här inlägget bara svammel känner jag, eller, det blev det faktiskt efter tredje meningen eller så. Jag smsade 118 800 för en kvart sedan och frågade nr Café Amalia har öppet, men jag har fortfarande inte fått svar. Funderade faktiskt på att gå upp för alla backarna och sätta mig i deras fönster, det är sådär übermys som man skulle kunna kalla det. Med en god Latte, eller nypressad apelsin juice? Visst, studentrabatten i bibliotekscaféet är ganska småskön, men jag känner att jag faktiskt är värd lite lyx (med det menar jag, pappa betalar.... pappasflicka.se?).
Jag har blivit vändigt fast i parenteser och påhittade hemsidor som passar för att beskriva ett uttalande och i föregående mening fick jag in en hemsida I en parentes.
Jag har en känsla av att jag borde avsluta det här nu, innan det går helt överstyr (vem försöker jag lura, det var aldrig på spåret, inte ens närr jag började. Det är bara rubriken som är i någorlunda fas...).

Godmorgon, jag är en avskriven morgonmänniska.

I WAS CREATED TO FALL DOWN

Fint folk på AnsiktsBoken håller en upp kvällarna igenom. Men vet ni vad? Jag börjar inte förrän halv tolv imorgon så det spelar ingen roll. Jag blir glad.

Om

Min profilbild

Lia

RSS 2.0