HI, I WILL SORT OF MISS YOU. LIKE, WHEN I FEEL LIKA THERE IS TOO MUCH SPACE AROUND ME AND I AM WAY TO COLD. AND WHEN I DON'T HAVE ANYTHING HANDSOME TO LOOK AT WHILE EATING DINNER IN THE SUN. AND OF COURSE WHILE I'M TRYING TO ANSWER QUESTIONS.

- Jag älskar weheartit.

En helg full av skåningar. Fulla, fyrtioplusiga, bond-skåningar dessutom. Och en massa fix. Först manikyr (jag vet att jag tjatar) sen frisör. Hemskt vad mycket piff det finns att göra.
Molly, Molly, Molly-Molly mus.

INSIDE OF MY HEAD IS A HORRIBLE PLACE TO BE AT THE MOMENT, IT IS SORT OF MIXED UP AND MAKING ME DIZZY. OR MAYBE THAT'S JUST YOU?


- Good stuff.

Råpluggar om Buddha och Kina samtidigt som jag precis fick världens huvudvärksattack. Jag som ändå druckit så mycket vatten idag, kunde jag inte ha sluppit undan?
Jag försöker även packa en liten väska för Stockholm imorgon. Åker i morgon eftermiddag, kommer hem torsdag natt, borde inte vara allt för svårt?
Ett par shorts, ett linne och en tjocktröja? Det borde väl räcka, ska man skippa alla ytterligare ytligheter?
Jag vet att detta är sjuk intressant. Men jag ska gå omkring på Stockholms gator, inte känna någon. Ganska skönt.


IT TOOK ME AN HOUR TO WRITE DOWN A PAGE. I HAD MY FOCUS ELSEWHERE. WHY OH WHY IS THIS PART OF MY EDUCATION?

- Man kan inte annat än älska det när självutlösaren är icka-thaimat.

Jag har suttit här i närmare en timme. Mellan de skriva orden har jag varvat olika facebookchattar och försökt slippa undan det som jag borde ha gjort för flera veckor sedan. Men jag väljer att ragga svaren av någon annan, det funkar ju det med.

LEAVING THIS ISLAND FOR A NIGHT. I HOPE WE'LL SPEND THE DAYS WALKING DOWN STREETS IN THE SUN WITH A LOT OF SHOPPINGBAGS IN OUR HANDS AND AN UNLIMITED AMOUNT OF MONEY ON OUR CARDS.

-Hej nördvarning på bilde, jag vet, men jag gillar'e. Jag är en småstolt nörd som borjar inse att Twilight är lite överskattat (men böckerna förgyllde min sommar)

Jag har bokat Stockholmsresa på insdag eftermiddag. Skickat iväg ett sms om att byta manikyr tid på onsdag så jag hinner med båten. Ja, jag ska göra manikyr på salong, men till mitt försvar så är det en present, inget jag har betalat själv. Då måste man ju göra det.
Jag har ont i käkarna för jag sömnade i soffan i Martebo med en sexåring på ryggen vilket fick en udda effekt så jag kan numera icke äta. Eller tugga. Inte så mysigt.
Det blev en fin kväll med B2 igår. B&J gjorde oss sällskap i soffan efter många om och men framför filmen Flipped och jag blev nära vän med Mr Spikmatta. Jag ser en framtid med honom. Finaste presenterna fick jag igår och idag. En tripp till nostalgiland.
Fördjävla underbart.

THOSE WERE THE DANCING DAYS. THE DAYS THAT DIDN'T REALLY MATTER SINCE THEY WON'T BE THE ONES THAT I WILL REMEMBER. THE ONES I WILL FIND WRITTEN DOWN IN A DIARY AND MAKE PERFECT SONGS ABOUT. NO. THOSE DAYS ARE ARRIVING NOW.

- Jag var sjutton år, sjutton år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?
- Vi är förlorare, vi två, sen vi var sjutton år.


Sjutton år. Då allting händer i sångerna. Allting ändras.  Alla minnen som man minns skapas.
Så. Mitt år som sjutton.
Vad har du att erbjuda?

WORST LAST DAY EVER SHE SAID ROLLED-UP IN THE SOFA ALMOST CRYING FROM PAIN. I GAVE HER A PIECE OF CHOCLATE AND THAT EPISODE SHE HAD ALMOST FORGOTTEN ABOUT AND NOW SHE IS RATHER QIUET.

- En av mina nya favoritklänningar. Så enkelt att bara slänga på sig. Sen att det var fasansfullt kallt idag och så kan vi väl strunta i att låtsas om.

Jag bokstavligen dör av smärta här. Vi laddar för dans.

I AM A THINKER. ALWAYS HAVE AND ALWAYS WILL BE. I CAN'T AVOID IT. DOESN'T MATTER WHAT I DO, THERE'S ALWAYS SOMETHING ON MY MIND THAT KEEPS BITING ME AND I CAN'T CATCH IT. SOME SORT OF CONSTANT ANXIOUSNESS OF MINE.

Vad gör vi. Vi spelar gitarr och svarar på frågor. Vi hoppar runt på brädor. Cyklar in i trottoarkanter, påväg bort, lite mot sin vilja, som om det vore något tecken. Vi diskuterar i träningslokaler. Vi tar bilder från google bara för att vi inte orkar ta egna, fast det är så enkelt. Vi lyssnar på flyktiga rävar. På stentrappor som är uppvärmda av solen sitter vi. Ringer och klagar. Högtalartelefoner är roliga. Spanar diskret. Sover inte. Är inte vakna. Tänker. Mycket. Men det är ganska mycket hemliga egna tankar. Vi är vi. Jag skriver en massa nonsens som förmofligen bara är halvförståeligt för mitt egna sinne. För det här är ju bara lite som min person.

Jag försöker formulera mig här, men asplövskänslan sitter kvar i fingrar och hjärna. Du vet. Känslan av asplöv.

I BITE MY LOWER LIP, CLOSE MY MIND AND WISH TO NEVER WAKE UP FROM THIS DREAM OF MINE. THE DREAM WHERE I CAN GO ANYWHERE ON MY GREEN BIKE, WHENEVER I WANT. COME HOME TO AN APARTMENT AND FALL ASLEEP ON THE COUCH, FEELING LIKE A GROWN UP.

Sitter och tittar på väskorna/påsarna på golvet. Det är en väska och fyra påsar. En av påsarna är tom, i den låg tidigare tre nyförvärvade klänningar. Längre än så har jag inte kommit med uppackningen. Det är som att jag vill leva kvar i den där vara-på-väg-någonstans-känslan som jag har haft hela veckan. Fast inte ens borta så var jag hemma. Jag hade alla mina saker i hallen som en påminnelse om att det där inte var något att fästa sig vid. Det skulle ta slut inom en alldeles för snar framtid.
Alltid på gång. Aldrig hemma på mitt rum ensam utan planer och idéer. Men nu är jag det. Tillbaka till verkligheten.
I sängen med Listan med stort L som jag lyssnar på för näst sista gången. Spotify dödar mig. Men det är snart månadsbyte. Då får jag spela den igen.
Om jag tittar upp ser jag mig i spegeln. Är inte så pigg på det för tillfället. Sömndruckna ögon och trassligt hår. Sjögräs.
Jag ska dansa imorgon. Dansa som om jag vore troende.
Det känns som att det här är galet sammanhängande och relevant för mänskligheten.
Puss godnatt tror jag.

DEAR MATH, I'M TIRED OF TRYING TO FIND YOUR "X". JUST ACCEPT THE FACT THAT SHE IS GONE AND MOVE ON DUDE.

Hänger med Foj en måndagskväll och taggar för två nätter i stan. Tisdag-Onsdag-Torsdag. Att det ska vara horribelt dåligt väder struntar jag i. Jag ska vara i solen och må bra. Jag fyller år på lördag. Imorgon är det sista nationella matteprovet.
Foj terroriserar mig med Fleet Foxes. Det kommer från alla håll och kanter, men jag vill ju nästan vägra att bli fångad.
Tagg.

I WENT ACROSS THE UNIVERSE, MET SOME GREAT PEOPLE, MET SOME WHO WASN'T AS GREAT. I MET MY WIFE AND THE REASON WHY I MADE ME FEET MOVE SO FAR AWAY FROM HOME.

- Du behöver vara oförståndig för att förstå

Jag har sovit mindre än två timmar idag. Jag har suttit över en timme i en kyrka och vaggat mystiskt i bänkraden. Jag har varit galet glad. Jag har sagt hejdå. Jag har varit ute. Jag har lekt paparazzi.
Imorgon är det måndag. Världen gick inte under igår. Hela förra veckan längtade jag efter imorgon. För jag trodde jag skulle vara isolerad. Istället hann jag med allt jag ville på en kväll. Okej, nästan. Om jag hade hunnit träffa Foj också så hade jag nog inte varit helt missnöjd med mitt liv om jorden hade gått under på riktigt.
Nu blir det mat. Sen en efterlängtad sömn. Om jag inte sömnar i tallriken.

I SORT OF WANT TO NOT BE WHERE I AM BECAUSE I SORT OF WANT TO BE SOMEWHERE TOTALY ELSE WITH ANOTHER TOTALY DIFFERENT PERSON THEN THE ONES I'M ABOUT TO SPEND MY DAY WITH

- weheartit

Idag står konfirmation på schemat. Och släkthäng. Med lite tur kanske tillochmed klassfest. Om jag känner för att cykla till stan vid nio och cykla hem klockan åtta. Vart ska jag och min aptandborste sova i natt?

DAYS WHEN YOU GET COMPLIMENTS FOR SOMETHING THAT YOU BELIEVE IS WORSE THAN USUAL ARE GREAT DAYS IN MY BOOK


THE LANE NEXT OVER IS ALWAYS FASTER, BUT RIGHT AFTER YOU COMPLETE YOUR MERGE

Skala rabarber, skära rabarber, smälta smör, blanda med sirap, fylla diskmaskinen, få ryck till listan, dansa lite på köksstolarna. Avreagera lite. Den där cappuccinon slog lite slint. Helt överexalterad och hypad är jag för tillfället. Måste bli av med energin. Eller spara den till imorgon. Sista bussen går till Bro klockan halv tolv på söndag. Jag måste vara hemma innan tio. Vi kör Lia. Kör ba.

IF I HAD BEEN THERE MAYBE I WOULDN'T FEEL THID URGE TO SEE HIM AGAIN AS SOON AS POSSIBLE.

Håkan Hellström – Way Out West 2010

För jälva underbart. Lyckliga männskor.

SAD GIRL, BAD GIRL. WISHING NOTHING BUT THE BEST FOR HER SISTER EXCEPT HAVING TO BE THERE FOR THE WHOLE THING. FOR CRYING OUT LOUD, THE GIRL WANTS TO HAVE A LIFE.

Jag är fast i helgen. Vill inte vara det. Vill vara med människor som man inte delar blod med. Det skulle uppskattas. Folk i sin egen ålder. Som man tycker om. Men nej. Jag är fast. Helt fast. Ungefär som om de gjutit fast mina fötter med cement. Men det skulle de inte göra, hur skulle jag då kunna hålla koll på alla barn under 6 år?

Om

Min profilbild

Lia

RSS 2.0