I AM LOOKING FOR SOMETHING TO DO ON A SATURDAY NIGHT.

-Mina coolingar.

MY FRIENDS, THE SHORT MODELS.

- Jag vet att jag har snygga vänner.

Såhär snygga var Märta, Emma och Lisa när vi firade Josefines 17-årsdag. Hon fick en flaska champange av mig, Emma och Amalia. Men det låtsas vi inte om för vi är för unga för sånt. Den ska lagras i ett år. Typ.

GET ME OUT OF HERE. PRONTO.

Jag måste ha gjort något fel i ett tidigare liv. Men det känner jag inte riktigt för att outa här. Jag lever på TV-serier och kaffe med grädde. Jag har huvudvärk. Istället för att plugga så försöker jag skapa egna earcuffs, vilket inte fungerar. Och jag bara drömer mig bort.
Bort. Bort. Bort.
Bort.
Turkiet i ocho dagar. Nej, mamma ska på föreläsning.
Jag vill bli vuxen. Vuxen och rik.
Och jag ska försöka hitta en billig disciplin på tradera. Jag är billig.
- Blame it on the Alcohol. I'm gonna hit this city.
Jag var påväg att stava city sitty. Dags att sova.

THIS IS JUST WRONG. WRONG AND EMBARRASSING

Jag tänket fylla i "profilen" om mig lite bättre. Där ska man bland annat fylla i vilken stad man bor i. Jag bor på Gotland och här finns endast en stad, Visby. Men de på blogg.se måste vara lite bakom flötet. Enligt dem så är Visby nämligen ingen stad med namnet Visby. Gotland däremot. Gotland har utvecklats från ö och landskap till stad. Vad sägs om att rätta till det, eller hur är det med geografin blogg.se-nissar?

PERFECT PERSON

- På sportlovet dumpar hon mig.

Hej. Godmorgon. Jag har bakat havreflarn. Jag har lingon. Jag dör.

GIVE A WOMAN A PAIR OF HIGH HEELS AND SHE WILL CONQUER THE WORLD

- My favourite pair of shoes, that I've worn once in public,
for half an hour during a wedding. I was taller than the groom

"Närbild" på skorna från byx-inlägget. Byxorna som appropå inget ska invigas idag!

I ALMOST FORGOT

-stökigheten oroar mig.

Jag sa igår något om en teori, en insikt om man så vill. Insikten är denna: If my wardrobe is a mess, my life is a mess.
Som ni i denna bild kan betrakta så är min garderob, eller i alla fall dessa hyllplan, i rådande kaos. Likaså är mitt liv, i skolan och privat. Jag fann det som ett roande sammanträffande igår när jag promenerade från bussen.

WHAT A VIEW

- men härligt.

En dag i soffan med plugg och Top Model. Fast, plugget höll sig i en halvtimme tror jag. Kristendom är inte min grej, inte religion över huvudtaget. Hu.

HAPPY DAYS

- Dessa byxor har jag spanat på ett bra tag på MQ's rea, från 499 :- till 149 :- SÅ VÄRT

Senaste inköpet. Eller okej. Näst senaste, jag köpte ju faktiskt en deodorant efter, men det lät roligare om det här var mitt senaste inköp eller hur?
Och just det, insikten. Den ploppar nog upp här imorgon.

GODMORGON OCH GOD DAG. NEJ.

- såhär glad var jag för några dagar sedan. Inte idag.

Hur är kvällen. Dålig. Hur är samvetet. Dåligt. Jag mår lite illa över att jag inte kunnat träna på två veckor för att jag har skadat knät i denna eviga halka, men jag har varit för lat för att masa mig iväg till doktorn och få det kollat. Istället sitter jag bara hemma framför datorn eller sover i soffan och äter godis och kakor och tycker synd om med själv. Beach 2011 here I come.
Nu ska jag sluta klaga. Och om allt går riktigt extra bra så kommer det kanske upp ett konstaterande här senare, jag var lite skarpsinnt (skarpsint?) tidigare när jag kom hem förstår ni.

LIFE'S HARD

- oförglömlig oktoberkväll för länge sedan
But you make my day a bit easier my friend.
Jaa, vilket välkomnande ni får av mig. HÄRLIGT.

Om

Min profilbild

Lia

RSS 2.0